Kanada vs. Maroko – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Kanada
Forma:
L L W D L
  • Al Thumama
  • Početak: 01. prosinac 16:00
Maroko
Forma:
W D W D W
DOMAĆIN 3.61
Remi 3,45
GOST 2.12
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Napokon ćemo saznati ovog četvrtka tko ide dalje iz hrvatske skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru, a za konačni rasplet naše grupe važna će svakako biti utakmica Kanade i Maroka.

Nema sumnje, marokanska reprezentacija predvođena izbornikom Walidom Regraguijem najugodnije je iznenađenje na turniru, o čemu svjedoči remi s Hrvatskom i impresivna pobjeda protiv Belgije.

Sada je na Marokancima dovršiti posao i izbjeći poraz od Kanade, u dvoboju u kojeg ulaze u ulozi apsolutnog favorita, na temelju svega što smo vidjeli dosad na turniru. A tako vjerojatno ne bi bilo da se u momčad nije vratio Hakim Ziyech, ofenzivac Chelseaja koji se pomirio sa savezom i prihvatio novog izbornika, što je zapravo spasilo ovu reprezentaciju uoči SP-a.

Maroko ima još nekoliko fizički i tehnički moćnih pojedinaca, od kojih vrijedi izdvojiti Achrafa Hakimija, jednog od najboljih bekova današnjice, dok dobar posao na ovom turniru odrađuje i Sofyan Amrabat, još jedan poznati nogometaš ljubiteljima europskog klupskog nogometa.

Youssef El-Nesyri i Noussair Mazraoui još dva odlična igrača koje Regragui ima na raspolaganju, a jedina mu je briga ozljeda golmana Bona, za kojeg nije sigurno da će biti spreman za ovu utakmicu.

S druge strane, Kanada pod izbornikom Johnom Herdmanom igra dopadljiv nogomet na ovom turniru, no upisala je dva poraza i primila pregršt golova protiv Hrvatske pa više nema izgleda proći u osminu finala.

Svejedno, Kanađani će se pokušati još jednom pokazati u Dohi, u dvoboju u kojem na papiru imaju veće izglede nego protiv Belgije i naše reprezentacije, no u praksi će biti jako teško. Mnogo će ovisiti o inspiraciji Alphonsa Daviesa, zvijezde Bayerna koja je postigla prvi pogodak u povijesti kanadske reprezentacije na svjetskim nogometnim smotrama.

Svoj doprinos napokon će morati dati i Jonathan David, napadač Lillea koji nije mnogo toga korisnog napravio na ovom turniru, dok navijači Kanade mnogo očekuju i od svog najboljeg strijelca Cylea Larina, kojem neće biti lako protiv dobro organizirane marokanske obrane.

Steven Eustáquio još je jedan igrač s ozbiljnim europskim klupskim iskustvom od kojeg se očekuje doprinos na travnjaku u završnom kolu, no pitanje je mogu li Kanađani biti trkački moćni ovog četvrtka na Al Thumama stadionu kao u prethodnim utakmica, a bez toga neće moći pružiti otpor vrlo opasnim Marokancima…

Prethodni dvoboji:
11.10.16 Maroko4:0Kanada PRI

Izostanci i ozljede:

Kanada: nema značajnih izostanaka.

Maroko: Bono (ozljeda mišića).

Maroko zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na ovom Svjetskom prvenstvu reprezentacije poput Saudijske Arabije i Japana nakon kreirane senzacije potonule bi u sljedećoj utakmici, no Maroko bi ipak trebao biti neka sasvim druga priča.

Sjećamo se kako je Dalić oprezno postavio formaciju kako ga Marokanci ne bi kaznili. Kanada nije u stanju igrati tako odgovorno, zbog čega očekujemo pukotine u njezinoj obrani, što najbolja sjevernoafrička reprezentacija jedva čeka. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Maroka, uz koeficijent 2.12 kojeg nudi kladionica 20bet.

S obzirom na revolveraški nogomet kojeg igraju Kanađani, ima smisla odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na ovoj utakmici, uz kvotu 2.06 koje djeluje obećavajuće.

Kladionica bet365 nudi pak dvije primamljive opcije za klađenje. Prva je pobjeda Maroka bez primljenog gola, uz kvotu 3.50, dok ćete zgrabiti tečaj 3.40 ako Maroko zabije u oba poluvremena, što se čini još izglednije.

Tu je i klađenje na kornere, uz koeficijent 1.90 na više od 8.5 kornera na utakmici, što se čini zaista primamljivo s obzirom na stil igre obje ekipe, a ne zaboravimo ni kvotu 2.75 koju ćete dobiti na dosuđeni penal, kojeg definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.20 ako zabije Hakim Ziyech, dok je ista kvota i na Youssefa El-Nesyrija. S druge strane, na gol Jonathana Davida tečaj je 3.40.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kartone, jer kvota je 2.12 da će pasti više od 4.5 kartona na ovoj utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost, u dvoboju u kojem bi moglo biti nervoze, pogotovo u završnim minutama susreta…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top