Francuska vs. Danska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Francuska
Forma:
W L W L D
  • Stadium 974
  • Početak: 26. studeni 17:00
Danska
Forma:
D W L W L
DOMAĆIN 1.86
Remi 3.60
GOST 4.43
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedna od najjačih utakmica grupne faze Svjetskog prvenstva igra se ove subote u skupini D, kada će u Dohi snage odmjeriti Francuska i Danska.

Aktualni svjetski prvaci predvođeni izbornikom Didierom Deschampsom otvorili su natjecanje na impresivan način, uvjerljivom pobjedom protiv Australije, a novi trijumf ne samo što bi ih odveo u osminu finala, već i približio osvajanju prvog mjesta, što donosi i lakši ždrijeb u nastavku natjecanja.

Francuzi su možda izgubili zbog ozljede Karima Benzemu i Christophera Nkunkua, a ranije su još otpali N’Golo Kante i Paul Pogba, no svejedno imaju momčad krcatu zvijezdama, koja se pokazuje vrlo efikasnom.

Naravno, ključna figura je brzonogi Kylian Mbappé, od kojeg se očekuje da bude jedna od najvećih zvijezda turnira, no u prvi plan je izbio i Olivier Giroud, koji prije četiri godine nije poentirao niti jednom na putu do svjetske titule, a sada već ima dva pogotka na turniru.

Na svoje je došao i Adrien Rabiot, koji je odbio igrati epizodnu ulogu u reprezentaciji prije četiri godine, no sada ima puno povjerenje izbornika Deschampsa, dok je mjesto u prvih 11 pronašao i Ousmane Dembélé.

Francuska će biti posebno motivirana u ovoj utakmici, nakon dva poraza od Danske u Ligi nacija, a očekuje se velikog doprinos mladog Aureliena Tchouaménija, koji je prelaskom u Real digao svoju igru na još jedan viši nivo i želi zablistati na velikoj sceni.

A Danska koju vodi izbornik Kasper Hjulmand maksimalno je zakomplicirala svoju situaciju remijem protiv Tunisa na otvaranju turnira i sada se mora vaditi protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu.

Problem Danaca je očit, jer nemaju napadača koji bi napravio razliku na travnjaku, nakon što se teže ozlijedio Yussuf Poulsen. Naime, Kasper Dolberg nije u nekoj formi, a Andreas Cornelius možda je zabio neke važne golove u prošlosti, ali nije centarfor vrhunske klase, zbog čega je remi 0:0 realan ishod dvoboja s Tunižanima.

Ipak, Danci imaju prilično moćnu veznu liniju, s Christianom Eriksenom i Pierreom Emilom Højbjergom u glavnoj ulozi, koja su uspjela nametnuti Francuzima u prethodnim utakmicama pa se Hjulmand nada će se to dogoditi još jednom.

Ključna figura također bi mogao biti Kasper Schmeichel među vratnicama koji je u briljantnoj formi, no na stadionu 974 neće biti lako zaustaviti francuske napadače, u utakmici koju istinski ljubitelji nogometa jedva čekaju…

Prethodni dvoboji:
25.09.22 Danska2:0Francuska ULN
03.06.22 Francuska1:2Danska ULN
26.06.18 Danska0:0Francuska SP
11.10.15 Danska1:2Francuska PRI
29.03.15 Francuska2:0Danska PRI

Izostanci i ozljede:

Francuska: Hernandez L. (ozljeda koljena), Karim Benzema (ozljeda bedra), Christopher Nkunku (ozljeda koljena), N’Golo Kante (ozljeda tetive), Paul Pogba (ozljeda koljena).

Danska: Jonas Wind (ozljeda mišića), Yussuf Poulsen (ozljeda aduktora), Thomas Delaney (ozljeda koljena).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Danska u prethodne dvije utakmice pobijedila Francusku, a Deschamps je primio težak udarac kada su mu se ozlijedili Benzema i Nkunku, kvaliteta u ovoj utakmici i dalje je na strani svjetskih prvaka.

Francuzi imaju toliko širok kadar da se izostanci velikih zvijezda manje osjećaju od izostanaka u momčadi Danske, zbog čega vjerujemo da francuska realizacija ponovo biti impresivna, bez obzira na kvalitetu Kaspera Schmeichela. Baš zbog toga naša glavna preporuka u ovoj utakmici je pobjeda Francuske, uz koeficijent 1.86 kojeg nudi kladionica 20bet.

Unatoč velikom ulogu koji je u igri u ovom dvoboju, golovi ne bi smjeli izostati, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.17 koja djeluje obećavajuće.

Naravno, neki će poželjeti povećati tečaj igranjem kombinacijskih oklada, od kojih izdvajamo dvoznak 1X na Francusku uz više od 2.5 gola na utakmici, za što možete dobiti koeficijent 2.76, što možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u kladionici bet365 koeficijent 2.62 ako zabije Kylian Mbappé, dok je 3.10 ako poentira Olivier Giroud. S druge strane, kvota je čak 6.00 da će postići pogodak Christian Eriksen.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer puno će toga biti jasnije jednom kad nogometaši Francuske i Danske istrče na travnjak. Gol u zadnjih 20 minuta, na koji ćete moći uzeti kvotu oko 2.00 u darežljivim kladionicama djeluje kao zanimljiva opcija, pod uvjetom da prije toga ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top