Belgija vs. Hrvatska – Tipovi za klađenje i najava prijateljske utakmice

Forma:
D W D W W
  • King Baudouin Stadium
  • Početak: 06. lipanj 20:45
Forma:
D W W L L
Belgija
Manje od 2.5 gola2.23
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom posljednja je provjera uoči novog velikog natjecanja. Tri godine nakon nezaboravnog srebra na SP-u u Rusiji, naši će nogometaši pokušati ostvariti sličan uspjeh na Europskom prvenstvu koje se ovaj put igra diljem Starog kontinenta, a generalna proba za dvoboje protiv Engleske, Škotske i Češke bit će ove nedjelje okršaj s opasnim Belgijcima.

Izabranici Zlatka Dalića već dugo imaju problema i s igrom i rezultatima, o čemu svjedoči i poraz u ožujku od Slovenije, u kvalifikacijama za SP, kao i mnogo muke u Ligi nacija prošle jeseni.

No, unatoč remiju 1:1 u Velikoj Gorici, prijateljski dvoboj protiv Armenije ovog utorka pokazao je da hrvatska reprezentacija ipak dočekuje Euro u boljem raspoloženju, s kombinatorikom prema naprijed koja ima smisla, dok samo još treba poraditi na pretvaranju šansi u golove.

Dalić uoči početka europske nogometne smotre ne može računati na Dejana Lovrena koji ima problema s koljenom, a ozlijedio se protiv Armenije i Josip Brekalo, no trebao bi biti spreman za sljedeće utakmice. Ostatak družine je u dobroj formi i definitivno može parirati svakome, ako se momčad dobro taktički posloži na travnjaku.

A protivnik ne može biti ugledniji. Belgijska nogometna reprezentacija prva je na Fifinoj ljestvici i treća s posljednjeg SP-a, na kojem je predstavljala uz Hrvatsku najugodnije iznenađenje turnira.

Izbornik Roberto Martinez ima moćan kolektiv s Romeluom Lukakuom u napadu, kao čovjekom koji je mučio hrvatsku obranu još tamo 2013. godine, prilikom posljednjeg međusobnog okršaja. U momčadi je još pregršt skupocjenih zvijezda pa španjolski izbornik neće imati problem sastaviti respektabilnih 11 nogometaša za ovaj okršaj.

Međutim, graditelj belgijske igre u finalu Lige prvaka zadobio je frakture kosti lica. Kevin de Bruyne neće zbog toga morati na operaciju, ali zasigurno će propustiti ovaj dvoboj, kako bi se odmorio uoči početka Europskog prvenstva, na kojem Belgijci igraju u grupi s Danskom, Finskom i Rusijom.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo zanimljiv dvoboj dvije jake reprezentacije. Ne možemo očekivati punu ofenzivu obje momčadi u ovoj utakmici, jer pobjeda će biti u drugom planu, a uigravanje oba kolektiva prioritet. U takvom odnosu snaga Hrvatska ima izgleda dobro proći, a samim time u pozitivnom raspoloženju dočekati početak velikog turnira…

Prethodni dvoboji:
11.10.13 Hrvatska1:2Belgija SPK
11.09.12 Belgija1:1Hrvatska SPK
03.03.10 Belgija0:1Hrvatska PRI
10.09.03 Belgija2:1Hrvatska EPK
29.03.03 Hrvatska4:0Belgija EPK

Izostanci i ozljede:

Belgija: Kevin de Bruyne (fraktura kosti lica).

Hrvatska: Dejan Lovren (ozljeda koljena).

Hrvatska osvaja Europsko prvenstvo

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dvoboj Belgije i Hrvatske na papiru zvuči kao prava poslastica, ali ne možemo očekivati neku spektakularnu golijadu ovaj put, jer prioritet je ipak sačuvati momčad od ozljeda i uigrati različite linije, kako bi što manje prostora dobivali protivnici na travnjaku kad jednom Euro počne.

Zbog toga vjerujemo kako u ovoj utakmici neće biti mnogo golova, a koeficijent 2.23 na okladu manje od 2.5 gola, koliko nudi 22bet čini se kao odlična opcija za klađenje.

Hrvatska je u prošlosti uglavnom svoje najbolje utakmice igrala kada je najvažnije, s lipnjem kao najuspješnijim mjesecom. Baš u posljednjoj provjeri prije velikih natjecanja naši uglavnom ne gube i zbog toga dvoznak na hrvatsku reprezentaciju, uz koeficijent čak 2.01 svakako izgleda kao dobra prilika za dobitak, jer Belgija sigurno neće pokazati sve svoje najjače adute ove večeri.

Od ostalih opcija zanimljiv je i koeficijent 2.15 da obje momčadi neće zabiti pogodak u ovoj utakmici, a za one hrabrije, tu je oklada da će Belgija gubiti pa završiti neriješeno, na što je moguće dobiti kvotu čak 7.5, a nije nemoguće da će se dogoditi…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.23

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.01

Hrvatska X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top