Nizozemska vs. Argentina – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Nizozemska
Forma:
W W D W W
  • Lusail
  • Početak: 09. prosinac 20:00
Argentina
Forma:
W W W L W
Nizozemska
Prvo poluvrijeme: X2.02
Argentina
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Sve smo bliže odluci o pobjedniku Svjetskog prvenstva, a jedna od važnih utakmica na tom putu svakako je četvrtfinale koje se igra u Lusailu ovog petka, između Nizozemske i Argentine.

Nizozemska reprezentacija pod Louisom van Gaalom opravdala je ulogu favorita u svojim prethodnim utakmicama i prilično se lako probila kroz skupinu A, kao i pokraj SAD-a u osmini finala.

Sada Nizozemce čeka daleko najteži protivnik na turniru pa će na visini zadatka morati biti nositelji igre, prije svega Cody Gakpo koji je iskočio u prvi plan kao najbolji strijelac ove družine i čovjek s iznimnim realizatorskim sposobnostima.

Odlična vijest za Van Gaala je povratak u formu Memphisa Depaya, koji je došao na turnir nedovoljno oporavljen, no u posljednjim utakmicama ipak pokazuje zašto je jedan od najcjenjenijih napadača današnjice.

Jaka oružja nizozemske reprezentacije definitivno su bočni igrači, prije svega Denzel Dumfries koji je bio junak protiv Amerikanaca, a tu je i Daley Blind na drugoj strani.

Slabost Nizozemske mogla bi biti sredina terena, jer Frenkie de Jong i Davy Klaasen nisu radili željenu razliku dosad na turniru, a svakako ekipi fali Georginio Wijnaldum, čvrsti igrač snažnog udarca, koji je ozlijedio koljeno.

S druge strane, argentinska reprezentacija pod Lionelom Scalonijem uspješno se oporavila od šoka poraza od Saudijske Arabije i sada djeluje vrlo moćno na travnjaku.

“Gaučosi” nisu imali nikakvih problema u prethodnim utakmicama protiv Poljske i Australije, a sve se i dalje vrti oko Lionela Messija, koji igra na visokom nivou i ističe se svojim golovima, kao i asistencijama.

U prvi plan iskočio je Julian Alvarez, mladi napadač velikog potencijala koji je izgurao Lautara Martineza na klupu, dok odlično u sredini terena igra još daroviti Enzo Fernandez.

Za Scalonija je dobra vijest što se oporavio od ozljede Angel di Maria i mogao bi biti spreman za ovaj susret, a obrana Argentina čini se također sve bolja, s Emilianom Martinezom među vratnicama, kao čovjekom koji je uvijek spreman odličnim intervencijama spasiti svoju reprezentaciju.

U svakom slučaju, na stadionu Lusail Iconic očekujemo čvrstu utakmicu u kojoj će odlučivati nijanse, a nikog ne bi iznenadilo da za odluku o pobjedniku bude potrebno više od 90 minuta nadmetanja…

Prethodni dvoboji:
09.07.14 Nizozemska0:0*Argentina SP
21.06.06 Nizozemska0:0Argentina SP
12.02.03 Nizozemska1:0Argentina PRI
31.03.99 Nizozemska1:1Argentina PRI
04.07.98 Nizozemska2:1Argentina SP

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: De Vrij S. (ozljeda mišića), Wijnaldum G. (ozljeda koljena).

Argentina: Gomez P. (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovu utakmicu kladionice u Hrvatskoj ponudile su zanimljive tečajeve, a mi vjerujemo da će i jedni i drugi oprezno ući u okršaj, jer rani primljeni pogodak može odvesti dvoboj u neželjenom smjeru za onu ekipu koja se nađe u rezultatskom deficitu.

Argentina i Nizozemska pokušat će protivnički napadački potencijal svesti na minimum pa iako će sigurno biti prilika za pogodak, vjerujemo da će najbolje šanse doći kasnije u utakmici. Zato je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.02 kojeg nudi kladionica 20bet.

Argentinci imaju određenu prednost u kvaliteti, zbog čega će se neki igrači odlučiti za kombinacijsku okladu i odigrati X2 na Argentinu uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što možete dobiti kvotu 2.04, koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost.

Za one koji se žele kladiti na točan rezultat, postoji nekoliko opcija koje obećavaju. Prva je rezultat 1:1 u regularnom dijelu, uz tečaj 5.80 u kladionici Rabona, a svakako je zanimljiv i rezultat 0:1, uz kvotu 6.20, a baš to je način na koji Argentinci obično pobjeđuju u nokaut fazi velikih natjecanja.

Što se klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 2.50 ako zabije Lionel Messi, dok je kvota 3.75 na pogodak Juliana Alvareza. S druge strane, uzet ćete 3.60 na pogodak Memphisa Depaya, a 4.00 ako poentira Cody Gakpo.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz primamljivi koeficijent 3.20, što je sasvim uobičajena pojava kad igra Messi, dok nikog ne bi iznenadio niti autogol uz kvotu 6.00, kojem smo već svjedočili u nekoliko navrata na ovom turniru, uključujući i prethodnu utakmicu Argentine…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top