Japan vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Japan
Forma:
W L W D L
  • Al Janoub
  • Početak: 05. prosinac 16:00
Hrvatska
Forma:
D W D W W
DOMAĆIN 3.74
Remi 3.24
GOST 2.15
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najzanimljivija utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva za naše ljubitelje klađenja svakako je ona u Al Wakrahu ovog ponedjeljka, kada međusobno odmjeravaju snage Japan i Hrvatska.

Naša reprezentacija pod Zlatkom Dalićem možda je imala malo sreće u ključnom dvoboju protiv Belgije, jer Romelu Lukaku je promašio nekoliko velikih prilika, no to je već zaboravljeno, a Hrvatska je u grupnoj fazi turnira zapravo ostavila vrlo dobar dojam.

A onda su Španjolci odlučili izbjeći i naše i Brazil pa smo saznali da će hrvatska reprezentacija igrati protiv Japana, što je svakako pozitivna vijest, no u slučaju podcjenjivanja taj dvoboj sigurno neće dobro završiti za našu selekciju.

Kako god, uvjereni smo da će kapetan Luka Modrić znati motivirati svoje suigrače, u utakmici u kojoj Hrvatska ima priliku po treći put u povijesti se naći među osam najboljih reprezentacija svijeta.

Vezna linija u kojoj su uz Modrića još Mateo Kovačić i Marcelo Brozović trebala bi dominirati travnjakom, a čini se da je Dalić pronašao i odlično rješenje prema naprijed, s Andrejom Kramarićem i Markom Livajom u ofenzivi.

Ivan Perišić bio je izuzetno požrtvovan u prethodnim utakmicama, no još čekamo da se sjuri po krilu i zabije jedan pogodak, dok je tu još Lovro Majer kao džoker na kojeg se izbornik uvijek može osloniti, a priliku također čekaju Mario Pašalić i Nikola Vlašić.

Obrana pak s Joškom Gvardiolom djeluje kao najimpresivniji dio ekipe, a jedini koji pokazuje slabosti je Dominik Livaković, no svejedno je vrlo solidan golman od kojeg ne očekujemo kiks u ovoj utakmici.

S druge strane, japanska reprezentacija pod izbornikom Hajimeom Moriyasuom senzacionalno je svladala Njemačku i Španjolsku te tako predstavlja jednu od najugodnijih iznenađenja na turniru.

Čudne su to bile utakmice koje su Japanci trebali izgubiti, no u drugom poluvremenu u igru je ulazio Ritsu Dōan i vraćao ih u život, kao i Takuma Asano koji se pokazao kao još jedan vrlo opasni ofenzivac.

Japan u svojim redovima još ima mladog Takefusu Kuba koji je vrlo talentiran, kao i Daichija Kamadu koji je jedan od najboljih igrača Eintrachta, no na ovom turniru još uvijek nije mnogo pokazao.

Japanski nogometaši uglavnom igraju u Bundesligi i ostalim jakim europskim ligama pa će na stadionu Al Janoub sigurno pružiti žestoki otpor Hrvatskoj, no naša reprezentacija definitivno je u ovom dvoboju u ulozi izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
18.06.06 Japan0:0Hrvatska SP
20.06.98 Japan0:1Hrvatska SP

Izostanci i ozljede:

Japan: Itakura K. (žuti kartoni).

Hrvatska: Sosa B. (viroza).

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su prethodne dvije utakmice Hrvatske i Japana bile tijesne, a ova azijska reprezentacija u Kataru je svladala Španjolsku i Njemačku, istina je da su Japanci tehnički, taktički i fizički inferiorni našoj izabranoj vrsti i zapravo mogu biti sretni što su u osmini finala, s obzirom na ono što su prikazali u svojim prethodnim utakmicama.

Japan bi morao značajno dići nivo igre ovog ponedjeljka kako bi mogao parirati Modriću i suigračima. Mi vjerujemo da se to neće dogoditi i zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Hrvatske u regularnom dijelu utakmice, uz koeficijent 2.15 kojeg nudi kladionica 20bet.

Zanimljivo djeluje i oklada koju nudi bet365, na pobjedu Hrvatske bez primljenog gola, uz primamljivu kvotu 3.25, dok ćete dobiti čak 3.75 ako odigrate da Hrvatska zabija u oba poluvremena.

Neki igrači poželjet će u ovoj utakmici pogađati i točan rezultat u kladionici Rabona. Dva najizglednija su svakako rezultat 0:1, uz tečaj 6.20 i rezultat 0:2, uz tečaj 8.80, što itekako možemo zamisliti u ovom važnom okršaju.

Ima smisla kladiti se i na broj kornera, jer dobit će 1.85 na okladu na više od 8.5 kornera na utakmici, što bi se lako moglo pretvoriti na realnost, dok ćete dobiti 4.24 ako se kladite da će biti remi u broju pokazanih kartona Japana i Hrvatske, u dvoboju za koji vjerujemo da neće obilovati grubostima.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.40 na gol Andreja Kramarića, a 4.00 ako napokon poentira Ivan Perišić. Na pogodak Luke Modrića kvota je čak 5.50, a na Ritsua Dōana s druge strane dobit ćete također 5.50.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 3.24 u kladionici 22bet, što je VAR spriječio u prethodnoj hrvatskoj utakmici, no ovaj put lako bismo mogli vidjeti izvođenje najstrože kazne…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top