Švedska vs. Slovačka – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D W W W W
  • Gazprom Arena
  • Početak: 18. lipanj 15:00
Forma:
W D D W D
Švedska
Oba daju gol: Ne1.61
Slovačka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Okršaj ugodnih iznenađenja iz prvog kruga Europskog prvenstva! Nakon što je Švedska osvojila bod protiv Španjolske, a Slovaci iznenadili Poljsku na otvaranju turnira, obje reprezentacije sada u međusobnom okršaju imaju priliku osigurati mjesto u osmini finala.

Švedska je prije tri godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji daleko dogurala, sve do četvrtfinala, a isto namjerava ponoviti i na ovom Euru. Da je reprezentacija ozbiljna u svojim nastojanjima osjetili su na svojoj koži prošlog ponedjeljka Španjolci, za koje se odlični golman Robin Olsen pokazao kao nepremostiva prepreka.

Sve bi bilo još bolje za Šveđane da se povratnik Zlatan Ibrahimović nije ozlijedio uoči turnira, a još je tu i koronavirus koji je opasnog krilnog napadača Juventusa, Dejana Kulusevskog izbacio izvan stroja i još je nepoznato kada će se priključiti momčadi na travnjaku.

No, unatoč svemu u dvoboju protiv Slovačke Švedska slovi kao favorit, jer su se posljednjih godina izbornik Janne Andersson i njegov model čvrstog i organiziranog nogometa pokazali kao pravi smjer u aktualnom reprezentativnom nogometu.

Međutim, Slovaci su ipak ti koji vode na ljestvici. Pobjeda 2:1 protiv Poljaka u neizvjesnom dvoboju puno znači ovoj nogometnoj naciji koja je dosad igrala na dva velika natjecanja i svaki put prošla u nokaut fazu, a sada je vrlo blizu to i treći put ponoviti.

Izbornik Štefan Tarkovič izvlači maksimum iz limitirane momčadi u kojoj kvalitetom iskaču Marek Hamšik i Milan Škriniar, no pokazalo se da i ostatak slovačkih reprezentativnih nogometaša može odigrati na visokom nivou, u najvažnijim utakmicama.

Slovaci točno znaju kakve su im mogućnosti i neće komplicirati u ovom dvoboju na Gazprom Arenu u Sankt Peterburgu, u kojem protivnik ima ulogu laganog favorita, no to tek mora potvrditi na travnjaku.

Valja naglasiti da niti jedni niti drugi u slučaju poraza neće biti otpisani i imat će popravnu priliku u posljednjem kolu grupe E, no mogu sve riješiti već ovog petka, s tri osvojena boda.

U svakom slučaju, možemo očekivati čvrstu utakmicu između dvije dobro organizirane momčadi, u kojoj bi pogreške mogle biti izuzetno skupe, a lako bi se moglo dogoditi da jedan potez riješi pitanje pobjednika…

Prethodni dvoboji:
16.10.18 Švedska1:1Slovačka PRI
12.01.17 Švedska6:0Slovačka PRI
26.03.13 Slovačka0:0Švedska PRI
02.06.01 Švedska2:0Slovačka SPK
11.10.00 Slovačka0:0Švedska SPK

Izostanci i ozljede:

Švedska: nema značajnih izostanaka.

Slovačka: nema značajnih izostanaka.

Slovačka ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Slovačka je zablistala na otvaranju turnira, a sada je na njoj da brani prvu poziciju u grupi i ide na bod koji je vodi u osminu finala.

Šveđani pak nemaju potrebe jurišati, nakon 0:0 protiv Španjolske, a i imaju trenutno limitirane opcije u napadu pa vjerujemo da je oklada da oba tima NEĆE zabiti gol, uz koeficijent 1.61, najbolji izbor oklade za ovaj susret.

Neki će svakako poželjeti odigrati kod Rabone da Slovačka neće zabiti u ovom susretu, kad već Španjolci prošli put nisu mogli protiv Šveđana, uz kvotu 2.30, a mi ćemo predložiti i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, za što možete uloviti 1.59, što je sasvim pristojno, ako uzmemo sve faktore u obzir.

Za one koji ipak vole gađati veće kvote tu je oklada manje od 1.5 gola, za što možete dobiti 2.70, a nije nemoguće ni da ćemo vidjeti onu slavnu kombinaciju, penal i kazneni udarac, uz kvotu 10, kojih doduše nije baš bilo na prethodnim utakmicama na turniru. Za kraj, spomenimo i igru na gol nekog od rezervnih nogometaša, uz kvotu 2.70, što se u ovakvim tvrdim utakmicama lako može dogoditi…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.61

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.59

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top