Saudijska Arabija vs. Meksiko – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

S. Arabija
Forma:
L W L D W
  • Lusail
  • Početak: 30. studeni 20:00
Meksiko
Forma:
L D L W L
DOMAĆIN 4.76
Remi 4.16
GOST 1.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzbudljiva završnica čeka nas u skupini C Svjetskog prvenstva ove srijede, gdje se prolasku dalje još uvijek nadaju Saudijska Arabija i Meksiko, uoči njihovog međusobnog okršaja.

Saudijski izbornik Herve Renard sigurno je ponosan na senzacionalnu pobjedu njegove selekcije protiv Argentine, no uslijedio je poraz od Poljske, koji je san o plasmanu u osminu finala učinio manje realnim.

No, Saudijska Arabija još uvijek u potpunosti drži sudbinu u vlastitim rukama, jer u slučaju pobjede protiv Meksika definitivno bi prošla dalje, dok svaki drugi rezultat znači i oproštaj od natjecanja, što je bio slučaj i na prethodnim svjetskim nogometnim smotrama, osim za generaciju Saeeda Al-Owairana koja je 1994. godine igrala sjajno i prošla grupnu fazu SP-a.

Sada Saudijsku Arabiju predvodi kapetan Salaman Al-Faraj, koji će pokušati povesti svoje suigrače prema još jednoj povijesnoj pobjedi, na natjecanju s kojeg će se ova reprezentacija ionako u domovinu vratiti uz herojski doček.

Uoči ključne utakmice Saudijci imaju ponešto problema s ozljedama i kartonima, što znači da neće moći udarnim snagama jurnuti po trijumf u Lusailu, a morat će također značajno poboljšati igru u obrani, koja je komičnim reakcijama upropastila utakmicu protiv Poljske i poklonila gol Robertu Lewandowskom.

S druge strane, Meksiko pod izbornikom Gerardom Martinom na ovom prvenstvu još uvijek nije napravio baš ništa, ali svejedno nije bez izgleda za prolazak u nokaut fazu natjecanja.

Visoka pobjeda protiv Saudijske Arabije u potpunosti bi vratila Meksikance u igru, čega su svjesni ključni igrači ove reprezentacije, poput Hirvinga Lozana i Raula Jimeneza koji bi trebali biti zaduženi za postizanje golova.

No, Meksiko na turniru nije zabio još niti jedan pa će Martino možda morati potražiti alternativna rješenja u svojoj svlačionici, poput iskusnog Andresa Guardada koji nije bio u prvom planu na otvaranju SP-a, ali svojim potezima bi svakako mogao napraviti razliku sada kada je najvažnije.

U svakom slučaju, na stadionu Lusail Iconic riječ je o okršaju dvije momčadi koje opasno plešu na rubu ispadanja sa Svjetskog prvenstva, a samo pobjednik se ima pravo nadati nastavku natjecanja u nokaut fazi koja počinje sljedećeg vikenda…

Prethodni dvoboji:
25.07.99 Meksiko5:1Saudijska Arabija CC
14.12.97 Saudijska Arabija0:5Meksiko CC
06.01.95 Saudijska Arabija0:2Meksiko CC

Izostanci i ozljede:

Saudijska Arabija: Al Faraj S. (ozljeda mišića), Al Malki A. (žuti kartoni), Al Shahrani Y. (slomljena jagodica), Sharahili R. (ozljeda mišića).

Meksiko: Tecatito (ozljeda potkoljenice).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Meksiko dosad bio jedna od najgorih reprezentacija na turniru i među rijetkima je koji se ne mogu pohvaliti postignutim pogotkom, smatramo da je kvaliteta u ovoj utakmici ipak na strani njegovih nogometaša.

Saudijska Arabija briljantno je otvorila turnir, no već protiv Poljske se osjetio značajan pad, kojeg bi ova utakmica treba dodatno produbiti. Zbog toga je naša glavna preporuka čista pobjeda Meksika, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi kladionica 20bet.

S obzirom na to da je Meksikancima nužna visoka pobjeda da bi prošli dalje, neki će poželjeti odigrati i kombinacijsku okladu na pobjedu Meksika uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti kvotu 2.40, koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost.

Još su dvije atraktivne mogućnosti ako favorizirate Meksikance u ovoj utakmici. Prva je pobjeda Meksika bez primljenog gola, za što će vas kladionica bet365 počastiti tečajem 3.00, a na istom mjestu dobit ćete i kvotu 2.50 ako odigrate da će Meksiko zabiti u oba poluvremena.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na gol Raula Jimeneza kvota je 2.37, a dobit ćete 2.87 ako poentira Hirving Lozano, dok se nudi 3.50 ako mrežu zatrese ranije spomenuti veteran Andres Guardado.

Za kraj, spomenimo još tri zanimljive opcije, koje bi se mogle dogoditi u ovoj utakmici. Prva je dosuđeni penal, uz kvotu 2.65, što smo već vidjeli na prethodne dvije utakmice Saudijske Arabije. Ovaj put ne bi nas iznenadio ni crveni karton, uz koeficijent 4.00 pa čak ni autogol, koji ide uz kvotu 9.00, a nije takva rijetkost u okršajima reprezentacija…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top