Austrija vs Francuska – Tipovi za klađenje i kvote 17.6.2024

Forma:
D W W W W
  • Merkur Spielarena
  • Početak: 17. lipanj 21:00
Forma:
W W L D W
Austrija
Poluvrijeme/kraj: 2/22.30
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ponedjeljak Europsko prvenstvo donosi okršaj Austrije i Francuske u večernjem terminu. Radi se o dvoboju skupine D, u kojoj još igraju Poljska i Nizozemska. Momčad Didiera Deschampsa tu očekuje sigurnu pobjedu, protiv suparnika koji ima problema s ozljedama.

Tipovi za klađenje i prognoza

Prema očekivanjima, online kladionice u utakmici u Düsseldorfu očekuju trijumf Francuza i ponudile su na njih prilično nizak tečaj.

Mi se slažemo da je kvaliteta na strani Deschampsove momčadi, što mora doći do izražaja na travnjaku. Aktualni viceprvak svijeta pokušat će uspostaviti dominaciju od prve minute i što prije doći do prednosti. Zato naši besplatni tipovi za klađenje kažu da je prva opcija na ovoj utakmici oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 2.30. To donosi dobitak ako Francuzi povedu u prvom dijelu i pobijede na kraju.

Neki će se pak odlučiti i za okladu na hendikep F+2 iliti -1.5 na Francusku, što ide uz tečaj 2.29. Ova opcija donosi dobitak ako Deschampsova družina pobijedi s dva ili više razlike.

Zanimljivo djeluje i kombinacijska oklada na pobjedu Francuske uz više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.75. Ne zaboravimo ni okladu da Francuska zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 2.20.

Od ostalog, vrijedni još spomenuti da možete dobiti 1.88 ako odigrate da dva gola padaju do 55. minute ili ranije. Tu je i oklada na dosuđen penal, uz tečaj 2.65, što možemo zamisliti u utakmici u kojoj će Austrijancima biti teško zaustaviti brzonoge suparničke napadače.

Za kraj, spomenimo i klađenje na točan rezultat. Pa ćete tako dobiti tečaj 8.00 ako odigrate na pobjedu Francuske rezultatom 0:2. Koeficijent je pak 11.00 ako tipujete na rezultat 0:3.

Analiza i statistika

U posljednja dva desetljeća Francuzi i Austrijanci su međusobno igrali pet puta. Francuska ima tri pobjede, ali i jedan poraz te jedan remi. Posljednji dvoboji su se dogodili prije dvije godine u Ligi nacija, kada je Deschampsova momčad skupila ukupno 4 boda u utakmicama protiv austrijske reprezentacije.

Što se pak tiče forme u 2024. godini, tu Austrijanci dobro kotiraju. Pobijedili su Tursku, Srbiju, Slovačku pa čak i Njemačku te tako pokazali da im ozljede i izostanci važnih igrača ipak nisu potpuno urušili koncepciju.

S druge strane, Francuska je izgubila od Njemačke u ožujku, no ono najbolje čuva za ovo natjecanje. Radi se o ekipi koja igra na rezultat i to bi moglo doći do izražaja u skupini D.

Prethodni dvoboji:
22.09.22 Francuska2:0Austrija ULN
10.06.22 Austrija1:1Francuska ULN
14.10.09 Francuska3:1Austrija SPK
06.09.08 Austrija3:1Francuska SPK
28.03.07 Francuska1:0Austrija PRI

Austrijska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Austrija je ostala bez Davida Alabe zbog teške ozljede, svojeg najuglednijeg nogometaša. Otpali su još neki bitni pojedinci, no Ralf Rangnick dobro gura i s onima koji su mu na raspolaganju. Vrijedi izdvojiti Bayernovog Konrada Leimera u sredini terena, vrlo bitnog igrača ove momčadi.

Pouzdan je u veznoj liniji i Marcel Sabitzer, dok su u napadu Patrick Wimmer i Michael Gregoritsch. Svoje mjesto u ekipi zadržao je i iskusni Marko Arnautović. Što se obrane tiče, Philipp Lienhart i Kevin Ganso trebali bi pokrpati rupe nastale izostancima, no morat će im u defenzivi pomoći i ostatak momčadi.

Francuska nogometna reprezentacija – Ključni igrači

Francuska ima Kyliana Mbappéa, novog člana Real Madrida. Ovaj brzonogi krilni napadač zabio je hat-trick u finalu prethodnog SP-a pa je jasno koliko je bitan za ovu reprezentaciju. Njegovi bivši suigrači iz PSG-a, Randal Kolo Muani i Ousmane Dembele trebali bi mu biti podrška u ofenzivi.

U momčadi se i dalje drži Olivier Giroud, a tu je i sve bolji Marcus Thuram. Realove zvijezde Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni čine pak okosnicu vezne linije. Jules Koundé i Theo Hernandez trebali bi pronaći svoje mjesto u obrani, a Mike Maignan prilično je pouzdan među vratnicama.

Francuska zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Koliko daleko mogu Austrija i Francuska na Euru 2024

Austrija predstavlja veliku nepoznanicu na Euru. Činilo se da su je ozljede dotukle. No, momčad je svejedno igrala odlično u pripremnim utakmicama. Ako tako nastavi, Rangnick bi mogao sa svojim igračima do nokaut faze natjecanja. Tamo bi pak svaka daljnja pobjeda bila pravi podvig.

Što se Francuza tiče, oni su uvijek u uskom krugu favorita za osvajanje naslova. Na prethodnom Euru su neočekivano ispali u osmini finala. Sada to žele popraviti. Deschampsova momčad ne bi smjela imati problema u skupini D. Kasnije kad krenu utakmice na ispadanje bit će izuzetno teško izbaciti Francusku. Lako bi mogla dogurati sve do finala.

Kladionica Mozzart daje bonus do 400 € već pri prvom depozitu, kao i brojne različite poticaje za klađenje na Europsko nogometno prvenstvo!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top