Maroko vs. Španjolska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Maroko
Forma:
W W D W D
  • Education City Stadium
  • Početak: 06. prosinac 16:00
Španjolska
Forma:
L D W W W
Maroko
Prvo poluvrijeme: X2.17
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka saznat ćemo imena posljednjih četvrtfinalista Svjetskog prvenstva, a jednog od njih dobit ćemo nakon dvoboja Maroka i Španjolske, koji će snage odmjeriti u Al Rayyanu.

Španjolski izbornik Luis Enrique čini se da je upravo Marokance odabrao za svoje protivnike u osmini finala, nakon teško objašnjivog pada u igri u drugom poluvremenu protiv Japana, zahvaljujući kojem je Španjolska na svom putu izbjegla Hrvatsku i Brazil.

Sada Španjolci moraju dokazati da je njihovo taktiziranje imalo smisla, u utakmici u kojoj će se mnogo očekivati od Alvara Morate, najboljeg strijelca ove ekipe i čovjeka koji je uvijek spreman naći se na pravom mjestu u kaznenom prostoru i poentirati.

Važan posao imat će i bočni igrači poput Jordija Albe i Cesara Azpilicuete, koji moraju probiti Marokance tako gdje djeluju najjači, a i vješto braniti svoju stranu u defenzivi, dok će Gavi i Pedri biti zaduženi za protok lopte i dominaciju u sredini terena.

Vidjet ćemo hoće li Dani Olmo započeti od prve minute te kakav će uloga biti Ferrana Torresa, a oči će također biti uprte u golmana Unaija Simona, koji je prvi izbor izbornika Enriquea unatoč povremenim slabim reakcijama, uključujući i ogroman gaf protiv Hrvatske na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu.

A Maroko pod izbornikom Walidom Regraguijem najugodnije je iznenađenje na ovom natjecanju, jer osvojio je prvo mjesto u skupini s Belgijom i Hrvatskom, a pritom je primio samo jedan pogodak.

Radi se o odličnoj organiziranoj momčadi koja u svojim redovima ima nekoliko velikih zvijezda, poput Hakima Ziyecha koji svojim potezima može riješiti svaku utakmicu. Tu je i Achraf Hakimi kao jedan od najboljih bekova današnjice, dok s druge strane operira Noussair Mazraoui, još jedan vrlo kvalitetan nogometaš.

Marokanci se nadaju se da će u ovom dvoboju na svoje doći i centralni napadač Youssef En-Nesyri, a zasigurno će biti važna i uloga Bona među vratnicama, koji će morati odigrati jednu od svojih najboljih utakmica, ako želi izbaciti reprezentaciju iz zemlje u kojoj igra svoj klupski nogomet.

U svakom slučaju, na stadionu Education City čeka nas napeta utakmica, u kojoj autsajder definitivno nije bez izgleda prirediti senzaciju i proći među najboljih osam na turniru…

Prethodni dvoboji:
25.06.18 Španjolska2:2Maroko SP
23.11.61 Španjolska3:2Maroko SPK
12.11.61 Maroko0:1Španjolska SPK

Izostanci i ozljede:

Maroko: nema značajnih izostanaka.

Španjolska: Kepa Arrizabalaga (ozljeda mišića), Mikel Oyarzabal (ozljeda koljena).

Španjolska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U nokaut fazi Svjetskog prvenstva igra se oprezno i s minimalnim rizikom, pogotovo u uvodnim minutama dvoboja, u kojima niti jedna niti druga reprezentacija neće srljati prema naprijed, s obzirom na to da primljeni gol može potpuno usmjeriti dvoboj u smjeru protivnika.

Vjerujemo da će Luis Enrique pristupiti utakmici s Marokom oprezno poput Dalića i strpljivo čekati da njegova vezna linija pronađe pukotine u obrani sjevernoafričke reprezentacije. Sličan pristup imat će i Marokanci, zbog čega je naša glavna preporuka za ovaj dvoboj oklada na prvo poluvrijeme X iliti remi, uz koeficijent 2.17 kojeg nudi kladionica 20bet.

Iako će se igrati čvrsto, možemo kroz 90 minuta zamisliti postignute golove, zbog čega ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 2.32, a neki će odigrati i ono što nudi Rabona, da Španjolska zabija više od 1.5 gola, za što možete uzeti tečaj 1.83.

U kladionici 22bet možete se kladiti da će biti u drugom poluvremenu više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.41, a tu je naravno i oklada na dosuđen penal, uz tečaj 3.20, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, bet365 nudi na pogodak Alvara Morate kvotu 2.50, dok ćete uzeti 4.00 ako se kladite da će poentirati Dani Olmo. S druge strane, na gol Hakima Ziyecha dobit ćete 6.00, a isti tečaj je i na pogodak Youssef En-Nesyrija.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kornere, jer dobit ćete 1.95 na okladu na više od 8.5 kornera na utakmici, što je vrlo izgledno da postane realnost, a tu je i oklada na manje od 4.5 kartona ukupno uz tečaj 1.82, u dvoboju u kojem ipak očekuje da će i jedni i drugi kontrolirati svoje emocije…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top