Brazil vs. Južna Koreja – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Brazil
Forma:
L W W W W
  • Stadium 974
  • Početak: 05. prosinac 20:00
Južna Koreja
Forma:
W L D W W
Brazil
Hendikep: F+21.75
Južna Koreja
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tri dana nakon dramatične završnice u skupinama G i H, nogometaši Brazila i Južne Koreje međusobno će odmjeriti snage, u dvoboju osmine finala Svjetskog prvenstva.

Brazilci su pod izbornikom Titeom izgledali impresivno protiv Švicarske i Srbije, no zatim su u izmijenjenom sastavu izgubili od Kameruna i pokvarili dojam, što pokazuje da ipak nisu nedodirljivi na ovom turniru.

Sada Brazil za plasman u četvrtfinale mora pobijediti Korejce, što je svakako bolji izbor od Urugvaja pa i Gane, a zanimljivo je da pobjednik ovog dvoboja ide na boljeg iz ogleda Hrvatske i Japana.

Tite u svojoj svlačionici ima brojne zvijezde, no čini se da Neymar neće biti spreman za ovu utakmicu, a problema imaju još Alex Sandro i Danilo, kojima se s ozljedom koljena priključio i Gabriel Jesus. Svejedno, Brazilci imaju pregršt rješenja prema naprijed, uključujući Viniciusa Juniora od kojeg se očekuje da zabije svoj prvi gol na turniru u ovoj utakmici.

Odličan je dosad bio i Richarlison, strijelac prekrasnog gola protiv Srbije, dok Brazil na klupi drži Anthonyja, još jednog igrača koji svojim potezima mogu riješiti utakmicu.

U sredini terena očekujemo nastup Casemira, koji je još uvijek izuzetno bitan za brazilsku reprezentaciju, dok obrana ostaje standardna, s veteranom Thiagom Silvom na poziciji stopera i Alissonom među vratnicama.

A Južna Koreja pod izbornikom Paulom Bentom burno je proslavila svoj prolazak dalje, zahvaljujući pobjedi protiv Portugala i više postignutih pogodaka u grupnoj fazi od Urugvaja.

Sada je pred Korejcima još veći izazov, Brazil u svojem najjačem sastavu pa će Heung-Min Son morati odigrati besprijekorno, kako bi poveo svoje suigrače prema povijesnoj pobjedi, što bi bilo u rangu onog što je napravila korejska zlatna generacija iz 2002. godine.

Južna Koreja u svojim redovima ima još nekoliko odličnog igrača, poput Gue-Sung Choa koji se pokazao kao odličan strijelac, a u obrani je i skupocjeni Min-Jae Kim, jedan od najboljih braniča talijanske Serie A.

Zbog toga na stadionu 974 ne možemo očekivati da će Korejci pasti bez ispaljenog metka, no sve osim prolaska dalje Brazila bila bi zaista prvoklasna senzacija…

Prethodni dvoboji:
02.06.22 Južna Koreja1:5Brazil PRI
19.11.19 Brazil3:0Južna Koreja PRI
12.10.13 Južna Koreja0:2Brazil PRI
20.11.02 Južna Koreja2:3Brazil PRI
28.03.99 Južna Koreja1:0Brazil PRI

Izostanci i ozljede:

Brazil: Alex Sandro (ozljeda mišića), Danilo (ozljeda gležnja), Neymar (ozljeda gležnja), Gabriel Jesus (ozljeda koljena), Alex Telles (ozljeda koljena).

Južna Koreja: nema značajnih izostanaka..

Brazil zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Južna Koreja možda se već može pohvaliti igranjem u polufinalu SP-a, a ova generacija predvođena Heung-Min Sonom ima određenog potencijala, no svejedno teško da to može biti dovoljno protiv izuzetno moćnih Brazilaca.

Brazilska reprezentacija odmorila je svoje udarne snage za ovaj dvoboj, dok su se Korejci potpuno ispraznili u utakmici s Portugalom, zbog čega ne vjerujemo da mogu izdržati 90 minuta u visokom ritmu. Zato je naša glavna preporuka oklada na hendikep -1.5 na Brazil iliti F+2, uz kvotu 1.75 koju nudi kladionica 20bet, što postaje dobitno ako Brazilci pobijede s najmanje dva razlike.

Radi se o utakmici u kojoj možemo zamisliti pregršt golova pa ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.77, a kladionica bet365 nudi vam 1.85 ako odigrate da će Brazil zabiti u oba poluvremena.

Zanimljivo je i ono što nudi kladionica 22bet, da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, uz tečaj 2.05, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, kao i poluvrijeme/kraj 1/1 uz tečaj 1.80, što znači da Brazil mora povesti u prvih 45 minuta i pobijediti u regularnom vremenu.

Ako se pak odlučite kladiti na kornere, možete uzeti 1.71 na više od 8.5 kornera na ovoj utakmici, što je realan scenarij, a tu je naravno i dosuđen penal, uz kvotu 2.62, što je uvijek moguće kad igra moćna reprezentacija poput Brazila.

Što se oklada na strijelce tiče, dobit ćete 2.75 na gol Viniciusa Juniora, isto koliko i na Richarlisona, dok je s druge strane kvota čak 5.00 na pogodak Heung-Min Sona.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer koliko Južna Koreja može parirati Brazilu najlakše će biti detektirati jednom kad akcija započne na travnjaku. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu oko 2.00 u darežljivim kladionicama djeluje obećavajuće, pod uvjetom da već ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top